Vimpelin markkinat 13.7.2012

 

Järviseudun kennelkerholla oli tämänvuotisilla Vimpelin markkinoilla oma esittelypisteensä, joka koostui koiraharrastusnäytöksistä sekä paikalla olleista monista kilteistä koirista, joihin yleisö sai käydä tutustumassa ja koiria rapsuttelemassa. Aamupäivällä nähtiin suomenlapinkoira Lumeksen vauhdikas agilitynäytös pienellä radalla, joka koostui hypyistä, A-esteestä, putkista ja pujottelusta. Pitkäkarvainen collie Iitu esitteli tokon alokasluokan liikkeitä kauniiseen ja varmaan tyyliin, sen jälkeen sekarotuinen Pepsi ja kultainennoutaja Lennu näyttivät mallia hauskoista koiratempuista. Kankaisilla patukoilla eli dameilla tehtävään riistantalteenottoharjoitukseen osallistuivat englannispringerspanieli Wilma ja kultainennoutaja Vilke, jotka näyttivät olevan oikein päteviä omalla alallaan.

 

Keskipäivällä esiintymisalueella oli paikalla useita koiria monista eri roduista, mm. chow chow, suomenajokoira, kääpiövillakoira, irlanninsusikoira, labradorinnoutaja ja kaksi kiinanharjakoiraa. Kaikki koirat käyttäytyivät oikein esimerkillisesti ollen rauhallisia ja ystävällisiä niin ihmisille kuin lajitovereilleenkin. Alueella kulki paljon koirista kiinnostuneita ihmisiä aina pikkulapsista varttuneempaan väkeen, jotka pysähtyivät koiranomistajien kanssa juttusille, eikä rapsuttelevia käsiä uupunut koirien luota.

 

Iltapäivällä lapinporokoira Neva piti huolen agilityesityksestä sekä tokon erikoisvoittajaluokan muutaman liikkeen näyttämisestä, mukana apuna ja alokasluokan liikkeitä suorittamassa oli suomenlapinkoira Nikke. Temppuja esitteli uudelleen kultsu Lennu, myös riistantalteenottoharjoituksessa olivat samat aamupäivän koirat Wilma ja Vilke.

 

Klikkaa kuvat suuremmiksi.