Kerhon toimintaan pääset tarkemmin tutustumaan alla olevasta kalenterista, josta löytyy kaikki päivämäärin tiedossa olevat koulutukset sekä muut tapahtumat. Myös facebook-sivuja kannattaa seurailla epävirallisten yhteistreenien yms. varalta (sivu näkyy näkyy myös ei facebookilaisille). Koulutukset ovat vain kerhon jäsenille, ellei toisin mainita. Mikäli et vielä ole kerhon jäsen, jäseninfosta löytyvät jäsenmaksutiedot. Koulutuksiin ovat tervetulleita kaikenrotuiset koirat omistajineen noutajien rodunomaisia harjoituksia sekä LUT-koulutuksia lukuunottamatta. Tervetuloa mukaan!

 

JärvisKK on jäsenenä Suomen Agilityliitossa, joten kilpailuihin tarvittavat lisenssit ja harjoitteluvakuutukset saa hankittua JärvisKK:n kautta (lyhenne agilitykisoissa JSKK).

 

Koulutustiedustelut aalu_(at)hotmail.com. Vimpelin koirahallin eli Akulity-hallin sekä treenikentän tiedustelut harmakurre(at)gmail.com Alajärven treenikentän sekä tarvikekontin tiedustelut 

jamansik@hotmail.com. 

 

TULEVAA ja OLEVAA TOIMINTAA
Klikkaa kalenterista koulutuksen nimeä, niin aukeaa lisätietoja. Rallytokoa, pentukursseja, yhteistreenejä jne.

 

Kurkkaa kalenterin alta + ylävalikon linkeistä mahdollisia muita koulutuksia, joille ei ole kalenteriin merkattua päivää.

 

 

 

--

 

Olisiko sinun koirastasi kivaksi koirakansalaiseksi? Järviseudun Kennelkerho järjestää kiva koirakansalainen-testejä muutaman kerran vuodessa ja niihen voi osallistua yli 8kk ikäisten, Kennelliiton suositusten mukaisesti rokotettujen koirien kanssa. Testissä ei tarvita mitään erikoistaitoja, perus arkitottelevaisuus riittää. Koiralle saa testin aikana jutella normaalisti ja antaa useampiakin käskyjä, mutta nameja ei käytetä. Hyväksytysti testin suorittaneet koirakot palkitaan. Hinta jäsenille 5e, muille 10e. Ilmoittautumiset aalu_(at)hotmail.com. Täytetään Järviseutu todistetuisti kivoista koirakansalaisista.

Testin sisältöön voi tutustua täältä http://www.kivakoirakansalainen.fi/testin-sisalto

--

Kynsienleikkuukoulu pennuille ja aikuisille koirille, tule harjoittelemaan kynsienleikkuutilanteet helpoiksi ja mukaviksi sekä sinulle että koirallesi. Tiedustelut aalu_(at)hotmail.com.

--

LUT

Lut-koulutusta sopimuksen mukaan, Sami Asuintupa 0503029377.

 

Suomenpystykorvakin taipuu monenlaiseen yhteiseen puuhasteluun metsästystyönsä lisäksi.

[kuva]Päivitykset