Kerhon toimintaan pääset tarkemmin tutustumaan alla olevasta kalenterista, josta löytyy kaikki päivämäärin tiedossa olevat koulutukset sekä muut tapahtumat. Myös facebook-sivuja kannattaa seurailla epävirallisten yhteistreenien yms. varalta (sivu näkyy näkyy myös ei facebookilaisille). Koulutukset ovat vain kerhon jäsenille, ellei toisin mainita. Mikäli et vielä ole kerhon jäsen, jäseninfosta löytyvät jäsenmaksutiedot. Koulutuksiin ovat tervetulleita kaikenrotuiset koirat omistajineen noutajien rodunomaisia harjoituksia sekä LUT-koulutuksia lukuunottamatta. Tervetuloa mukaan!

 

Koulutustiedustelut harmakurre(at)gmail.com. Vimpelin koirahallin eli Akulity-hallin sekä treenikentän tiedustelut harmakurre(at)gmail.com Alajärven treenikentän sekä tarvikekontin tiedustelut 

jamansik(at)hotmail.com. 

 

TULEVAA ja OLEVAA TOIMINTAA
Klikkaa kalenterista koulutuksen nimeä, niin aukeaa lisätietoja.

Vihreällä olevat koulutukset ovat kaikille kerhon jäsenille avoimia ja voit osallistua niihin oman aikataulusi mukaan, kerran, tai vaikka joka viikko!

Punaisella pohjalla olevat koulutukset vaativat erillisen ilmoittautumisen.

Keltaisella löytyy eri kertaluonteisia tapahtumia/koulutuksia.  

Sininen pohja on varattu hallituksen kokouksille.

 

Jos kalenteri ei aukea oikein, pääset katsomaan sitä myös tästä:

https://teamup.com/kszk2mmurd3ihad1k1

 

 

 

--

 

Olisiko sinun koirastasi kivaksi koirakansalaiseksi? Järviseudun Kennelkerho järjestää kiva koirakansalainen-testejä muutaman kerran vuodessa ja niihen voi osallistua yli 8kk ikäisten, Kennelliiton suositusten mukaisesti rokotettujen koirien kanssa. Testissä ei tarvita mitään erikoistaitoja, perus arkitottelevaisuus riittää. Koiralle saa testin aikana jutella normaalisti ja antaa useampiakin käskyjä, mutta nameja ei käytetä. Hyväksytysti testin suorittaneet koirakot palkitaan. Hinta jäsenille 5e, muille 10e. Täytetään Järviseutu todistetuisti kivoista koirakansalaisista!

Testin sisältöön voi tutustua täältä http://www.kivakoirakansalainen.fi/testin-sisalto

--

 

LUT

Lut-koulutusta sopimuksen mukaan, Sami Asuintupa 0503029377.

 

Suomenpystykorvakin taipuu monenlaiseen yhteiseen puuhasteluun metsästystyönsä lisäksi.

[kuva]Päivitykset

30.8.2021 Kalenteri saatu jälleen toimintaan ja päivitämme sitä ajantasaisilla tapahtumatiedoilla!